NMK inviterer til sportsmøte og NMK galla for alle våre klubber og medlemmer samt inviterte forbund, samarbeidsorganisasjoner og samarbeidspartnere.

NMK inviterer til sportsmøte og NMK galla for alle våre klubber og medlemmer samt inviterte forbund, samarbeidsorganisasjoner og samarbeidspartnere.

Årets arrangement finner sted 4.-6. november på Oslofjord convention center i Melsomvik, og vi ser frem til en hyggelig helg med dere alle!

Lokasjonen er perfekt for vår samling med stor plass til boende, kjøretøy, aktiviteter, utstillingerog mange mennesker samlet til middag og selskap.

Fredagen vil vies til klubbene med mulighet for å kunne booke møte med Styreweb som er vår leverandør på medlemssystemer, regnskap, nettside, møteportal og lignende. Vi vil også ha et klubbdriftmøte hvor viktig informasjon gis klubbene fra hovedstyret og kontoret.

Fredag kveld vil vi hedre de som fikk gjennomført mesterskap i sine klasser under pandemien 2020 og 2021. Middag og premiegalla dekkes av Marit Strømøy med band.

Lørdag formiddag er det grenmøter for de ulike komiteer. Våre komiteer vil i løpet av sommeren sette sammen program for sine grenmøter som publiseres her. I tillegg vil det være aktiviteter i hallen med treningssamling og klatrevegg sammen med instruktører. Våre klubber og medlemmer bistår oss denne dagen med en motorsportutstilling for å vise frem bredden i NMK.

Det vil også være anledning til å melde seg på foredrag fra Bjørnar Erikstad.
Kl 16.00 kjøres NM finalen i e-Sport i pit. Kl 17.30 er det mulighet for Pitwalk for de som ønsker å samles før dørene åpner til middagen.

Lørdag kveld skal alle premie- og prisvinnere for året 2022 hedres. Dette gjøres i kombinasjon av god mat, dyktige konfransierer og god musikk. Vi har også gleden av å annonsere at med oss lørdag kveld har vi Plumbo. Disse avrunder premiegallaen med en konsert fra kl 23.00.

Vi håper dere har anledning å delta med oss denne helgen! Vi anmoder klubber, medlemmer og andre gjester å melde seg på tidlig.

Vi kommer, en rekke kjente fjes kommer, kommer du?

NMK Galla FAQ

Finne frem

Ta avkjøringen fra E18 til Stokke via RV 303. Følg skiltene mot Oslofjord Convention Center.

Se kart

Parkering

Parkeringsanleggene har plass til mer enn 1 500 biler og de fleste parkeringsplassene er underjordiske.

Losji

På NMK Galla finner du komfortable overnatting i leiligheter i 10 langhus og to tårnbygg.

Møtevirksomhet

Lørdag formiddag er det grenmøter for de ulike komiteer. Se program for grenmøter:

Se grenprogram:

Vinnere!

Oversikt over medlajer

Se alle her: