NMK inviterte til sportsmøte og NMK galla for alle våre klubber og medlemmer samt forbund, samarbeidsorganisasjoner og samarbeidspartnere.

Årets arrangement fant sted 4.-6. november på Oslofjord convention center i Melsomvik, og det ble en hyggelig helg med dere alle!

Lokasjonen var perfekt for vår samling med stor plass til boende, kjøretøy, aktiviteter, utstillingerog mange mennesker samlet til middag og selskap.

Fredagen ble vies til klubbene med mulighet for å kunne booke møte med Styreweb som er vår leverandør på medlemssystemer, regnskap, nettside, møteportal og lignende. Vi hadde også et klubbdriftmøte hvor viktig informasjon ble gitt til klubbene fra hovedstyret og kontoret.

Fredag kveld hedret vi de som fikk gjennomført mesterskap i sine klasser under pandemien 2020 og 2021. Middag og premiegalla ble dekket av Marit Strømøy med band.

Lørdag formiddag var det grenmøter for de ulike komiteer.  I tillegg var det aktiviteter i hallen med treningssamling og klatrevegg sammen med instruktører. Våre klubber og medlemmer bissto oss denne dagen med en motorsportutstilling for å vise frem bredden i NMK.

Det ble også anledning til å melde seg på foredrag fra Bjørnar Erikstad.
Kl 16.00 var NM finalen i e-Sport i pit. Kl 17.30 var det mulighet for Pitwalk for de som ønsket å samles før dørene åpner til middagen.

Lørdag kveld ble alle premie- og prisvinnere for året 2022 hedret. Dette ble gjort i kombinasjon av god mat, dyktige konfransierer og god musikk. Vi hadde også gleden av å annonsere at med oss lørdag kveld hadde vi Plumbo. Disse avrunnet premiegallaen med en konsert fra kl 23.00.

Vi håper dere har hadde anledning å delta med oss denne helgen og så ses vi neste år!

NMK Galla FAQ

Finne frem

Ta avkjøringen fra E18 til Stokke via RV 303. Følg skiltene mot Oslofjord Convention Center.

Se kart

Parkering

Parkeringsanleggene har plass til mer enn 1 500 biler og de fleste parkeringsplassene er underjordiske.

Losji

På NMK Galla finner du komfortable overnatting i leiligheter i 10 langhus og to tårnbygg.

Møtevirksomhet

Lørdag formiddag er det grenmøter for de ulike komiteer. Se program for grenmøter:

Se grenprogram:

Vinnere!

Oversikt over medlajer

Se alle her: